Over Techvalley

Next Generation Machine Engineering

TechValley is hét ontwikkelplatform voor smart machinebouw en faciliteert innovatie in de breedste zin van het woord. Binnen TechValley werken ruim 60 innovatieve machinebouwers en smart suppliers uit Noord-Holland met elkaar samen.

Dit doen ze door van en met elkaar te leren in thematische werkgroepen, concrete innovaties te realiseren in diverse projecten (zowel op locatie bij de bedrijven zelf als in ons fysieke TechValley Fieldlab), nieuwe kennis te ontwikkelen in het TechValley Skillslab en gezamenlijk op te trekken in TechValley innovatieteams. Samen met onze innovatiepartners is een actief en bruisend ecosysteem voor open innovatie ontwikkeld. We vormen een hecht regionaal publiek-privaat netwerk van innovatieve maakbedrijven, onderzoek, onderwijs en overheid. TechValley is een officieel erkend Smart Industry Fieldlab, met een bewezen trackrecord van succesvolle innovatieprojecten en een groeiende, actieve en enthousiaste deelnemersgroep van bedrijven en innovatiepartners, die samen bouwen aan een toekomstbestendige Noordhollandse maakindustrie.

Innovatieve thema’s

TechValley staat voor Next Generation Machine Engineering: de nieuwe generaties van machines, nieuwe smart & sustainable design- en engineeringsmethoden, nieuwe technologieën en toepassingen, nieuwe kennis en skills en nieuwe generaties van technisch talent. Actuele TechValley innovatiethema’s zijn Robotica & Vision, Smart Global Services en Data & AI.

Stichting techvalley

In december 2022 is de stichting TechValley opgericht. Het bestuur wordt gevormd door Monique van der Voort (Koninklijke Metaalunie), Amber Fiechter (FME), Niels Huber (Boon Edam), Jack Kistemaker (HGG Group), Hans Keijzer (ZTI Smart Machines) en Esther Zijl (Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord). De stichting heeft als doel om verschillende netwerken en projecten te laten samenkomen om de maakindustrie en machinebouw in Noord-Holland nog verder te ontwikkelen.

Ons team

Sandra Verweij
Programmamanager
sandra@Parbleu.nu
José Laan
Programmamanager
jose@Parbleu.nu
0683443217
Gregor van den Oetelaar
Projectleider
gvandenoetelaar@onhn.nl
0627114334
Edith Helsdingen
Projectmedewerker
ehelsdingen@onhn.nl
Eva Aranka Tol
Marketing & Communicatie
etol@onhn.nl

Stage lopen bij een van de bedrijven?