Bedrijven

Deze bedrijven behoren wereldwijd tot de top in hun nichemarkten en bouwen en ontwikkelen innovatieve machines.

De deelnemende bedrijven in TechValley -voornamelijk machinebouwers- zijn vrijwel allemaal (wereld)marktleider in hun niche. Ze ontwikkelen en bouwen of assembleren specialistische machines voor zeer diverse markten. Deze bedrijven hebben veel ervaring met het begeleiden van stagiairs en afstudeerders en hebben daar specifiek opgeleide medewerkers voor in dienst, die kennis en ervaring kunnen overdragen en tijd maken voor het begeleiden van studenten.

deelnemende bedrijven techvalley

Holland Mechanics

Purmerend
Holland Mechanics is dé specialist in wielbouwmachines.

JASA Packaging

Alkmaar
JASA Packaging Solutions produceert en levert verticale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie, met name voor aardappelen, groenten en fruit.

Quest

Wieringerwerf
Quest Innovations ontwikkelt en bouwt multi- en hyper- spectrale beeldverwerkingsapparatuur voor industriële doeleinden.

RR Mechatronics

Zwaag
RR Mechatronics is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige instrumenten voor het meten aan bloed.

KenzFigee

Zaandam
KenzFigee is toonaangevend in het ontwerpen, produceren en onderhouden van hijs- en hefsystemen.

Total Productivity

Broek op Langedijk
Total Productivity ontwikkelt en bouwt industriële assemblage- en productiesystemen voor het seriematig fabriceren van samengestelde producten.

Rolan Robotics B.V.

Zwaag
Rolan Robotics is een onafhankelijke aanbieder van automatiseringsoplossingen met las- en handlingrobots voor bedrijven in de Benelux.

ZTI Smart Machines B.V.

Tuitjenhorn
ZTI richt zich primair op de groente- en fruitverwerkende industrie.

JOZ B.V.

Westwoud
‌JOZ ontwikkelt en levert technologisch hoogwaardige producten voor iedere moderne stal of veehouderij.

HGG Profiling Equipment B.V.

Wieringerwerf
HGG is gespecialiseerd in het geautomatiseerd snijden van driedimensionale vormen aan metalen buizen, balken en andere profielen.