28-04-2024
30-05-2024

Skillslab NH

Het Skillslab NH is een samenwerkingsverband tussen TechValley en Techlands, met als uitvoeringspartners Roboticalab Zaandam, Talland College Zaandam en Tetrix Techniekopleidingen. Doel van Skillslab NH is het versnellen van de kennismaking met nieuwe technologieën en technologische toepassingen voor medewerkers van (maak)bedrijven, docenten, MBO en HBO studenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Het succesvolle Skillslab concept bestaat uit een aantal laagdrempelige ‘Meet & Greet’ kennismodules, die alle zijn opgebouwd uit drie delen:

Basis: Een oriëntatie en praktische kennismaking met de betreffende technologie bij Fieldlab Robotica NH in Zaandam

Praktijkopstellingen: Het bekijken en bedienen van toepassingen van de betreffende technologie bij Tetrix Techniekopleidingen in Zaandam

Bedrijfstoepassingen: Een excursie naar een maakbedrijf in de regio waar de betreffende nieuwe technologie al wordt toegepast.

Voor 2024/2025 staan de modules Robotica/Cobotica en AI op het programma. Wil je deelnemen aan de kennismodules van het Skillslab, neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@techvalley-nh.nl.

 

Betrokken partners