Opzetten van een internationaal marketingplan

ZTI richt zich nationaal en internationaal voornamelijk op de bloemen-, groente- en fruitverwerkende industrie. Door slimme innovaties in industriële processen maken zij handmatig repetitief werk lichter, veiliger, duurzamer en efficiënter. Robotica en Vision zijn een logische aanvulling op de smart machines, voor de verwerking/handling van bewerkte producten. ZTI is koploper in het verwerken van fruit voor kant-en-klaar salades en marktleider met hun mango-pealer (het machinaal ontwangen van mango’s).

Omschrijving van de opdracht

Voor deze opdracht ga je aan de slag met een internationaal marketingplan. Een integrale planmatige aanpak van sales en marketing is voor ZTI essentieel voor de toekomst. Volg jij een studie met de richting marketing (Business Studies, Commerciële Economie, of een vergelijkbare opleiding), dan is ZTI op zoek naar jou! Tijdens jouw stageperiode zet je een internationaal marketingplan op, gebaseerd op eigen marktonderzoek. Het ook mogelijk om met meerdere studenten aan deze opdracht te werken.

Je doet dit natuurlijk niet voor niets, naast het opdoen van praktische ervaring ontvang je ook een vergoeding. Interesse in deze stage? Neem contact op met Hans Keijzer, zijn contactgegevens vind je hiernaast.

Studierichting(en)
MK (Marketing)

Startdatum

September/ februari

Extra info

Stageopdracht

Bedrijf

ZTI Smart Machines B.V.
ZTI richt zich primair op de groente- en fruitverwerkende industrie.

Contact

Hans Keijzer

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

ZTI Smart Machines B.V.

Tuitjenhorn
ZTI richt zich primair op de groente- en fruitverwerkende industrie.
Andere stages bij
ZTI Smart Machines B.V.
ZTI Smart Machines B.V.

Ontwikkelen en assembleren van machines voor de fruit- en groenteverwerkende industrie.

Studierichting(en): TI, WTB
Startdatum: September/ februari