Menu
jasa packaging
Innovatieve verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie
JASA Packaging Solutions produceert en levert verticale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie, met name voor aardappelen, groenten en fruit. Nederland loopt voorop in (het verpakken van) gesneden groenten en de groeipotentie in het buitenland is enorm groot. JASA loopt met de ontwikkeling van machines voor duurzame, plasticvrije verpakkingsmaterialen voorop in de markt.

'PACKAGING SOLUTIONS' 

INNOVATIEPROJECT
‌Technologieplatform voor next generation machines

In dit project wordt een technologieplatform ontwikkeld waarmee JASA haar bestaande productgamma op het gebied van verticale vorm-vul-sluit-machines van 8 varianten terugbrengt naar 1 basisframe dat kan worden uitgebreid met modules, volledig IOT ready. Belangrijke aspecten daarbij zijn het operatoronafhankelijk kunnen uitvoeren van de juiste productieorder, het juist afstemmen van producten en verpakkingen, de kwaliteitscontrole van het uiteindelijke product en predictive maintenance.  

hET VERHAAL VAN JASA PACKAGING

JASA bouwt één platform voor alle soorten verpakkingen

Iedereen die wel eens een stap in een supermarkt heeft gezet kent de verpakkingen die via de machinelijnen van JASA Packaging Solutions uit Alkmaar zijn gemaakt. Alles, van aardappels, kant-klaar-salades tot tapas en gesneden groenten, heeft een weg afgelegd langs een JASA-lijn. Met hun Next Generation machines zijn zij een van de deelnemers van TechValley.
Lees verder
Abdellah Ezzerari
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl