Menu

📣 Stagiair aan het woord: ‌Jim Stoop, 4e jaars student werktuigbouwkunde
Jim Stoop heeft zijn stage gevolgd bij ZTI. Voor zijn afstudeeropdracht ontwierp hij een prototype van een machine voor het machinaal pellen van goudbessen.

“Ik heb een enorm leuke stageperiode gehad. De 20 weken vlogen voorbij door de gezellige collega's en prettige sfeer. Ik ben behandeld als collega en niet als stagiair, waardoor ik mezelf al snel thuis voelde waardoor ik mezelf beter heb kunnen ontwikkelen op sociaal en beroepsvlak (al zeg ik het zelf😉).”

Hij beveelt ZTI zeker aan als stageplek, vooral als studenten interesse hebben in de groente- en fruit verwerkende sector. “De goede werksfeer en gemotiveerde collega's zorgen er ook voor dat je zelf het beste uit je stageperiode kan halen. Ook denken collega's altijd met je mee waardoor je soms tot inzichten kan komen die je eerder niet voor ogen had.”

Zowel Jim als ZTI waren zo tevreden dat hem zelfs een baan is aangeboden voor na zijn stage. Toch koos hij ervoor bij een ander bedrijf te gaan werken. “Ik heb uiteindelijk voor het andere bedrijf (Pink Innovation) gekozen, omdat ik van huis uit meer affiniteit heb met de agrarische sector dan met de fruitsector. Het is een keuze geweest die ik op gevoel heb gemaakt. Bij ZTI respecteerden ze mijn keuze en zeiden dat de deur altijd voor me open stond mocht ik toch besluiten dat ik bij Pink Innovation niet op mijn plek zit. Ook dit typeert de openheid die ik 20 weken mee heb mogen maken.”

➡️ Ook stage lopen bij een TechValley bedrijf? Check snel onze stagepagina!
Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl