Tyrique Weltevreden

Tyrique Weltevreden, HBO student Technische Informatica

Tyrique Weltevreden stuitte via TechValley op een vacature voor een stageproject bij RR Mechatronics. De 22-jarige HBO student Technische Informatica kreeg bij dit bedrijf de kans een data suite te schrijven om data uit medische bloedanalyse apparatuur op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen vergelijken en presentabel te maken.

‌Tyrique: “ Aanvankelijk leek datascience niet mijn ding, maar dat viel erg mee. Gebruikmakend van de Python programmeertaal heb ik 5 maanden gewerkt aan het bouwen van de webapplicatie. Die bleek uiteindelijk cruciaal om het gebruik van de bloedanalyse apparatuur wereldwijd gebruiksvriendelijk en leesbaar te maken. Bij de start waren alle medewerkers behulpzaam, maar door COVID-19 kreeg het begrip meeloopstage een andere invulling. Het meeste contact was telefonisch met Jan de Zoeten. Ik heb geleerd een zeer technische webapplicatie te schrijven, iets wat ik op school nooit geleerd zou hebben. Door de stage is ook mijn interesse gewekt voor de zorg, waardoor ik nu een minor zorg technologie ben gaan doen”, vertelt Tyrique.

Tyrique heeft als tip voor studenten: “Stuur vooral veel sollicitaties en accepteer dat het afwijzingspercentage hoog is. Kijk vooral ook eens naar het aanbod op de site van TechValley en verdiep je vooraf goed in de aangeboden opdrachten.”

‌➡️  Ook stage lopen bij een TechValley bedrijf? Check snel onze stagepagina!

Naam

Tyrique Weltevreden

Opleiding

HBO Technische Informatica

Leerjaar

4

Bedrijf

RR Mechatronics
RR Mechatronics is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige instrumenten voor het meten aan bloed.

Contact

Jan de Zoeten

RR Mechatronics

Zwaag
RR Mechatronics is specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige instrumenten voor het meten aan bloed.

andere studenten aan het woord

Twan van Duin

Projectopdracht bij technologiebedrijf Cryoworld Inmiddels is hij alweer een paar maanden als flexkracht aan de gang bij Cryoworld. In januari vorig jaar kwam Twan van Duin als derdejaars student binnen…

Lees verder >

Peter Mulder

📣 Stagiair aan het woord: 4e jaars student Technische Informatica Nog een paar maanden en dan mag Peter uit Den Helder aan de slag bij HGG voor zijn afstudeerstage! Peter is vierdejaars student Technische…

Lees verder >

Jim Stoop

📣 Stagiair aan het woord: ‌Jim Stoop, 4e jaars student werktuigbouwkunde Jim Stoop heeft zijn stage gevolgd bij ZTI. Voor zijn afstudeeropdracht ontwierp hij een prototype van een machine voor het…

Lees verder >