Peter Mulder

📣 Stagiair aan het woord: 4e jaars student Technische Informatica

Nog een paar maanden en dan mag Peter uit Den Helder aan de slag bij HGG voor zijn afstudeerstage! Peter is vierdejaars student Technische Informatica bij Inholland en heeft via TechValley zijn stageplek gevonden.

Peter: “Tijdens een webinar van TechValley mocht ik een presentatie geven over computer vision. De presentatie ging over ‘smart farming peren’ waar we met de hele klas aan gewerkt hebben als onderdeel van onze minor. Daarna werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de daaropvolgende presentaties. Dat was heel interessant omdat het goed inzicht gaf in de activiteiten van de bedrijven en de bedrijfscultuur.”

Tijdens zo’n webinar maakte hij kennis met het bedrijf HGG. “Wat me opviel tijdens de presentatie was de aanpak van het project dat gepresenteerd werd. Ik vond die manier van werken erg bij mij aansluiten. Ook past het bedrijf exact bij mijn interesses waardoor de match erg goed is. Ik heb via TechValley de contactgegevens gekregen van de juiste persoon bij HGG. Dezelfde week ben ik nog langs geweest om te praten over stage lopen bij het bedrijf, en de week daarop heb ik mijn stage opdracht ontvangen. Dus zo snel kan het gaan!”

Peter gaat straks werken aan een systeem dat de kwaliteit van de producten die uit de machines van HGG komen valideert. “Ik hoop dat ik ook na mijn stage in de regio kan blijven werken, ik wil het liefst in de Kop van Noord-Holland blijven.”

‌Meer stage opdrachten zien?  Ga naar onze stagepagina!

Naam

Peter Mulder

Opleiding

Technische Informatica

Leerjaar

4

Bedrijf

HGG Profiling Equipment B.V.
HGG is gespecialiseerd in het geautomatiseerd snijden van driedimensionale vormen aan metalen buizen, balken en andere profielen.

Contact

Jack Kistemaker

HGG Profiling Equipment B.V.

Tuitjenhorn
HGG is gespecialiseerd in het geautomatiseerd snijden van driedimensionale vormen aan metalen buizen, balken en andere profielen.

andere studenten aan het woord

Twan van Duin

Projectopdracht bij technologiebedrijf Cryoworld Inmiddels is hij alweer een paar maanden als flexkracht aan de gang bij Cryoworld. In januari vorig jaar kwam Twan van Duin als derdejaars student binnen…

Lees verder >

Jim Stoop

📣 Stagiair aan het woord: ‌Jim Stoop, 4e jaars student werktuigbouwkunde Jim Stoop heeft zijn stage gevolgd bij ZTI. Voor zijn afstudeeropdracht ontwierp hij een prototype van een machine voor het…

Lees verder >