Peter Mulder

📣 Student aan het woord: 4e jaars student Technische Informatica

Nog een paar maanden en dan mag Peter uit Den Helder aan de slag bij HGG voor zijn afstudeerstage! Peter is vierdejaars student Technische Informatica bij Inholland en heeft via TechValley zijn stageplek gevonden.

Peter: “Tijdens een webinar van TechValley mocht ik een presentatie geven over computer vision. De presentatie ging over ‘smart farming peren’ waar we met de hele klas aan gewerkt hebben als onderdeel van onze minor. Daarna werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de daaropvolgende presentaties. Dat was heel interessant omdat het goed inzicht gaf in de activiteiten van de bedrijven en de bedrijfscultuur.”

Tijdens zo’n webinar maakte hij kennis met het bedrijf HGG. “Wat me opviel tijdens de presentatie was de aanpak van het project dat gepresenteerd werd. Ik vond die manier van werken erg bij mij aansluiten. Ook past het bedrijf exact bij mijn interesses waardoor de match erg goed is. Ik heb via TechValley de contactgegevens gekregen van de juiste persoon bij HGG. Dezelfde week ben ik nog langs geweest om te praten over stage lopen bij het bedrijf, en de week daarop heb ik mijn stage opdracht ontvangen. Dus zo snel kan het gaan!”

Peter gaat straks werken aan een systeem dat de kwaliteit van de producten die uit de machines van HGG komen valideert. “Ik hoop dat ik ook na mijn stage in de regio kan blijven werken, ik wil het liefst in de Kop van Noord-Holland blijven.”

➡️ ‌Meer stage opdrachten zien?  Ga naar onze stagepagina!

Naam

Peter Mulder

Opleiding

Technische Informatica

Leerjaar

4

Bedrijf

HGG Profiling Equipment B.V.
HGG is gespecialiseerd in het geautomatiseerd snijden van driedimensionale vormen aan metalen buizen, balken en andere profielen.

Contact

Robin Appel

HGG Profiling Equipment B.V.

Wieringerwerf
HGG is gespecialiseerd in het geautomatiseerd snijden van driedimensionale vormen aan metalen buizen, balken en andere profielen.

andere studenten aan het woord

Wouter Nannings

📣 Student aan het woord: Wouter Nannings 3e jaars student Werktuigbouwkunde Van September 2021 tot begin februari dit jaar liep Wouter stage bij RR Mechatronics.

Lees verder >

Demi Wiggermans

📣 Student aan het woord: Demi Wiggermans 4e jaars student Technische Bedrijfskunde Inmiddels is Demi afgestudeerd aan de opleiding Technische Bedrijfskunde van Inholland Alkmaar en

Lees verder >

Boy Smit

📣 Student aan het woord: Boy Smit 3e jaars student Werktuigbouwkunde Boy Smit wist op jonge leeftijd al dat hij wat in de techniek wilde

Lees verder >