Jim Stoop

‘”Ik ben behandeld als collega waardoor ik mezelf al snel thuis voelde en mezelf beter heb kunnen ontwikkelen op sociaal- en beroepsvlak”‘

Student aan het woord: ‌Jim Stoop, 4e jaars student werktuigbouwkunde

Jim Stoop heeft zijn stage gevolgd bij ZTI. Voor zijn afstudeeropdracht ontwierp hij een prototype van een machine voor het machinaal pellen van goudbessen.

“Ik heb een enorm leuke stageperiode gehad. De 20 weken vlogen voorbij door de gezellige collega’s en prettige sfeer. Ik ben behandeld als collega en niet als stagiair, waardoor ik mezelf al snel thuis voelde waardoor ik mezelf beter heb kunnen ontwikkelen op sociaal en beroepsvlak (al zeg ik het zelf😉).”

Hij beveelt ZTI zeker aan als stageplek, vooral als studenten interesse hebben in de groente- en fruit verwerkende sector. “De goede werksfeer en gemotiveerde collega’s zorgen er ook voor dat je zelf het beste uit je stageperiode kan halen. Ook denken collega’s altijd met je mee waardoor je soms tot inzichten kan komen die je eerder niet voor ogen had.”

Zowel Jim als ZTI waren zo tevreden dat hem zelfs een baan is aangeboden voor na zijn stage. Toch koos hij ervoor bij een ander bedrijf te gaan werken. “Ik heb uiteindelijk voor het andere bedrijf (Pink Innovation) gekozen, omdat ik van huis uit meer affiniteit heb met de agrarische sector dan met de fruitsector. Het is een keuze geweest die ik op gevoel heb gemaakt. Bij ZTI respecteerden ze mijn keuze en zeiden dat de deur altijd voor me open stond mocht ik toch besluiten dat ik bij Pink Innovation niet op mijn plek zit. Ook dit typeert de openheid die ik 20 weken mee heb mogen maken.”

➡️ Ook stage lopen bij een TechValley bedrijf? Check snel onze stagepagina!

Naam

Jim Stoop

Opleiding

Werktuigbouwkunde

Leerjaar

4

Bedrijf

ZTI Smart Machines B.V.
ZTI richt zich primair op de groente- en fruitverwerkende industrie.

Contact

Hans Keijzer

ZTI Smart Machines B.V.

Tuitjenhorn
ZTI richt zich primair op de groente- en fruitverwerkende industrie.

andere studenten aan het woord

Wouter Nannings

📣 Student aan het woord: Wouter Nannings 3e jaars student Werktuigbouwkunde Van September 2021 tot begin februari dit jaar liep Wouter stage bij RR Mechatronics.

Lees verder >

Demi Wiggermans

📣 Student aan het woord: Demi Wiggermans 4e jaars student Technische Bedrijfskunde Inmiddels is Demi afgestudeerd aan de opleiding Technische Bedrijfskunde van Inholland Alkmaar en

Lees verder >

Boy Smit

📣 Student aan het woord: Boy Smit 3e jaars student Werktuigbouwkunde Boy Smit wist op jonge leeftijd al dat hij wat in de techniek wilde

Lees verder >