Menu
Seed Processing Holland - stage
Studierichting WTB

Het bedrijf
Seed Processing Holland - opgericht in 1967 - verkoopt, ontwikkelt en produceert apparatuur voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie. We dragen bij aan het succes van zaadverwerkende bedrijven door het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van efficiënte en innovatieve oplossingen.

We bieden een totaalpakket aan zaadverwerkingsapparatuur voor alle stappen van het verwerkingsproces. Hierbij kun je denken aan apparatuur voor het dorsen, extraheren, desinfecteren, primen, drogen, schonen, film-coaten en pilleren van zaden. We willen als specialist een duurzame en leidende rol spelen in de markt voor oplossingen voor de verwerking van zaad. Seed Processing Holland bedient ruim 7000 bedrijven in 100 landen en we zijn de enige met zo’n breed assortiment.

Bij Seed Processing Holland kom je terecht in een team van ruim 75 enthousiaste en betrokken medewerkers. Je bent een volwaardig lid van ons team en kunt alle ontwikkelingen van dichtbij meemaken.

De opdracht
Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame voedselproductie bij een innovatieve machinebouwer in Seed Valley; het hart van de zaadindustrie? Wil jij het verschil maken en ben je gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben regelmatig diverse stageopdrachten, bijvoorbeeld bij Engineering of Marketing, voor een periode van minimaal 5 maanden. Voor 2021 zijn de stageplekken al ingevuld. Voor 2022 zijn er nog plekken beschikbaar.

We willen graag met jou in gesprek welke opdracht het beste bij jou past.

En verder:
➤ Het gaat om een voltijd stage van minimaal 5 maanden
➤ De stagevergoeding bedraagt €350 per maand
➤ Aan het eind ontvangen we het verslag dat je voor je opleiding over je afstudeeropdracht schrijft

Let op: Of de opdracht doorgaat is onder voorbehoud van coronamaatregelen die (mogelijk) effect hebben op de stage-/afstudeeropdracht en stageplaats. In dat geval zullen we samen naar een passende oplossing zoeken.

Wie ben jij?
Je bent een student die communicatief vaardig is en graag in een team werkt. Je ontwikkelt je graag verder binnen een innovatieve machinebouwer.

En verder:
➤ Heb je een positieve instelling
➤ Samenwerken vind je leuk, maar je kunt ook zelfstandig werken
➤ Ben je gedreven om het beste in jezelf naar boven te halen
➤ Ben je communicatief vaardig
➤ Interesse in onze sector is een pré

Is je interesse gewekt? Mail je uitgebreide motivatie en cv naar personeelszaken@seedprocessing.nl, t.a.v. Martine Commandeur. Uiteraard kan je ook eerst even bellen wat de mogelijkheden zijn: 0228-353023.
 
Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl