Digitaliseren processen

Over Salco
Salco ontwikkelt, produceert en monteert industriële koel en vriesdeuren. Dit doen ze voor een wereldwijde afzetmarkt. Salco is een echt familiebedrijf. Met ruim 100 Salco collega’s zoeken ze elke dag weer naar de best sluitende deuroplossingen. De hoofdvestiging vind je in Zwaagdijk.

De opdracht

Salco professionaliseert zich steeds verder en wil papierloos gaan werken in de productie. Om volledig digitaal te gaan moeten alle processen in kaart gebracht worden en vertaald worden naar bruikbare apps voor op de werkvloer. Er is een eerste testcase uitgevoerd met een software platform. Dit platform kan databases aan elkaar koppelen en via een low-code programmering apps bouwen. Er wordt dus geen programmeertaal gebruikt, maar de apps worden gebouwd met visuele bouwblokken. Het denken in processen is dus belangrijker dan kunnen programmeren. Salco wil het proces versnellen en zoekt hiervoor een afstudeerder in de richting Technische bedrijfskunde.

Je doet dit natuurlijk niet voor niets. Voor deze opdracht ontvang je €600 per vier weken. Word jij enthousiast van deze opdracht? Neem dan contact op met John Seur. Zijn contactgegevens vind je hiernaast.

Studierichting(en)
TBK

Startdatum

September/ februari

Extra info

Afstudeerstage

Locatie

Zwaagdijk

Bedrijf

Salco

Contact

John Seur

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Salco

Zwaagdijk
Andere stages bij
Salco
Geen andere stages bij dit bedrijf.