Geautomatiseerd verzamelen van productiedata

Korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten
Rolan Robotics is bekend als systeemintegrator voor innovatieve automatiseringstoepassingen in de metaalsector én in de ‘food’ en ‘non-food’ industrie. Deze turnkey robotleverancier is merkonafhankelijk en met zo’n 1000 geleverde robotsystemen één van de grotere spelers. Zo biedt zij voor elk project een passende automatiseringsoplossing in financieel en/of ergonomisch opzicht.‌

Korte omschrijving van de opdracht
Tijdens je stage help je Rolan Robotics met het ontwikkelen van software welke hun klanten ondersteunt met het optimaliseren van de productie met de robots van Rolan. Dit doe je door data van robotsystemen geautomatiseerd te verzamelen en te verwerken tot essentiële informatie. De gebruikers van onze robots beschikken hiermee continue over feitelijke inzichten en daarmee een waardevolle basis voor beslissingen.

Aanleiding voor de opdracht
Rolan heeft een grote diversiteit aan robotsystemen in beheer bij haar klanten. Met het streven naar continue verbeteren, is het belangrijk om de prestaties in detail te kunnen monitoren. Hierbij bestaat een groeiende behoefte om de informatie tussen bestaande software systemen automatisch uit te wisselen.

Stagevergoeding 
‌€ 400 per maand

Word jij enthousiast van deze opdracht? Neem dan contact op met Fabian Hoogland, zijn contactgegevens vind je hiernaast.

Studierichting(en)
BIM, TBK, TI

Startdatum

September/ februari

Bedrijf

Rolan Robotics B.V.
Rolan Robotics is een onafhankelijke aanbieder van automatiseringsoplossingen met las- en handlingrobots voor bedrijven in de Benelux.

Contact

Rik Schuijt

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Rolan Robotics B.V.

Zwaag
Rolan Robotics is een onafhankelijke aanbieder van automatiseringsoplossingen met las- en handlingrobots voor bedrijven in de Benelux.
Andere stages bij
Rolan Robotics B.V.
Rolan Robotics B.V.

Het volgen van een ingewikkelde lasnaad vorm met een sensor

Studierichting(en): WTB, TI
Startdatum: September/ februari