Open opdracht voor diverse opleidingen

Quest Medical Imaging produceert geavanceerde camerasystemen voor medische toepassingen, variërend van fluorescentie beeldvorming tot foto-dynamische therapie.

De opdracht

Quest Medical Imaging innoveert al vele jaren in de markt voor industriële multi-spectrale camera’s. Quest is niet alleen bekend geworden om haar unieke 3 en 5 kanaals cameratechnologieën, maar ook om haar gespecialiseerde en hooggekwalificeerde softwareoplossingen die vaak uitzonderlijke, voorheen onzichtbare informatie kunnen onthullen. Deze ontwikkelingen worden mede gedaan door gemotiveerde stagiairs en afstudeerders. Iedere stageperiode biedt Quest meerdere studenten een kans om te ontwikkelen en te groeien.

De stage- en afstudeeropdrachten bij Quest zijn gericht op actuele uitdagingen die we tijdens ons werk tegenkomen. Je kunt hierdoor direct impact maken binnen het bedrijf en hebt grote kans dat jouw werk in onze producten terecht zal komen. Om de stage zo goed mogelijk aan te laten sluiten zorgen we voor een opdracht die zo goed mogelijk bij jou en je opleiding past. Aanmelden voor een opdracht kan middels een open sollicitatie.

En verder:

De stagevergoeding bedraagt € 300,- per maand

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Luca van Elsas, zijn contactgegevens vind je hiernaast. We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv. Ook kun je ons bereiken als je vragen hebt.

Studierichting(en)
TI, WTB, E (Elektrotechniek), ME (Mechanical Engineering), INF

Startdatum

September/ februari

Extra info

Open opdracht

Locatie

Wieringerwerf

Bedrijf

Quest
Quest Innovations ontwikkelt en bouwt multi- en hyper- spectrale beeldverwerkingsapparatuur voor industriële doeleinden.

Contact

Luca van Elsas

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Quest

Wieringerwerf
Quest Innovations ontwikkelt en bouwt multi- en hyper- spectrale beeldverwerkingsapparatuur voor industriële doeleinden.
Andere stages bij
Quest
Geen andere stages bij dit bedrijf.