Digitale transformatie

Schipper Kozijnen is een familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers. Op onze thuisbasis in Opmeer, maar ook in de showrooms door het hele land. We zijn een werkgever waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. We realiseren ons heel goed hoe bijzonder dat is. We investeren in onze medewerkers en onze organisatie, zodat we kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. Samenwerken is bij ons echt samenwerken. En ja, we drinken in de pauzes samen koffie. Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. En met elk project dragen we bij aan het wooncomfort van onze klanten. Dat doen we al sinds 1969, dus inmiddels 55 jaar.

Omschrijving van de opdracht

Realiseren van een of meer van de volgende projecten (en meewerken) bijvoorbeeld:

-Workflow verbetering door migratie naar sharepoint van document mappen van grote projecten
-Invoering van een belangrijke process innovatie in ons offerte / calculatie programma betreffende het meenemen van montage calculatie in dit pakket. Deze montage wordt nu separaat bepaald, en dat is sub optimaal
-Ontwerp/ invoering van een portaal waarin klanten hun eigen afspraak met onze monteur kunnen inplannen. Belangrijke procesinnovatie voor onze klanten, en voor onze interne processen die ontworpen moet worden, zowel organisatorisch als technisch.

Aanleiding

Digitale transformatie moet sneller om ons te helpen slagvaardiger projecten te kunnen uitvoeren met minder kans op fouten, en een beter product voor onze klanten. Hiertoe zetten we in op workflow automatisering en document management om deze processen vloeiender te laten verlopen. Om dit grotere doel te bereiken hebben we een aantal ICT-Organisatorische projecten uit te voeren de komende tijd waarbij HBO studenten een grote verantwoordelijkheid krijgen om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Je doet dit natuurlijk niet voor niets,voro deze stage ontvang je een vergoeding van €600 per maand en eventuele reiskostenvergoeding.

Word jij enthousiast van deze opdracht? Neem dan contact op met Sjoerd Sneek, contactgegevens vind je hiernaast.

Studierichting(en)
BIM (Business IT & Management), TI, BS (Business Studies), BE (Bedrijfseconomie)

Startdatum

September/ februari

Locatie

Opmeer

Bedrijf

Schipper Kozijnen
De beste kunststof en aluminium kozijnen sinds 1969

Contact

Sjoerd Sneek

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Schipper Kozijnen

Opmeer 
De beste kunststof en aluminium kozijnen sinds 1969
Andere stages bij
Schipper Kozijnen
Schipper Kozijnen

Ontwikkeling van klantbehoeften (marketing/commerciële economie)

Studierichting(en): CE (Commerciële Economie), TBK, MK (Marketing)
Startdatum: September/ februari
Opmeer