Automatisering van een poffertjeskraam

DERO biedt automatiseringsoplossingen op maat, vaak met toepassing van industriële robots. Alsook service en after sales aan de door DERO geleverde installaties. Denk hierbij aan machines in de Cheese, Convenience, fresh produce, bakery, logistics, horti, end of line en specials.

De opdracht

Automatisering van een poffertjeskraam m.b.v. een industriële robot. Het complete proces moet geautomatiseerd worden met behoud van ambachtelijke uitstraling en kwaliteit van versgebakken poffertjes.

– beslag maken
– invetten
– doseren
– verhitten
– keren
– uitnemen
– opdienen
– uitserveren

Aanleiding van de opdracht

Door deze automatisering willen we de arbeidsomstandigheden in de poffertjes kraam verbeteren en het proces automatiseren. Voor deze afstudeeropdracht zijn we op zoek naar 1 of 2 studenten (HBO 3e of 4e jaars) voor een minimale periode van 3 maanden. Wij ontvangen graag een motivitatiebrief waarom je deze opdracht uit wil voeren.

Voor deze stage ontvang je een stagevergoeding. Bij het succesvol afronden van de opdracht wordt deze vergoeding verdubbeld. Heb je interesse in een stage bij DERO Groep? Neem contact op met Maro Dedel, zijn contactgegevens vind je hiernaast.

 

Studierichting(en)
WTB

Startdatum

September/ februari

Extra info

Afstudeerstage

Locatie

Nieuw Vennep

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

DERO Groep Nieuw Vennep

Nieuw Vennep
Andere stages bij
DERO Groep Nieuw Vennep
DERO Groep Nieuw Vennep

Procesverbetering support

Studierichting(en): BIM (Business IT & Management), TBK
Startdatum: September/ februari
Alkmaar