3D CAD parametrische oplossing

Over JASA Packaging Solutions
JASA staat voor innovatie. Out of the box denken is onze tweede natuur, waarmee we onze klanten duurzame, veilige en slimme verpakkingsoplossingen bieden. Als system integrator zijn wij gespecialiseerd in het leveren van complete weeg- en verpakkingslijnen. We stellen ridicuul hoge eisen aan alles waar we mee bezig zijn. Hierbij richten we ons ook steeds meer op de milieu-impact van zowel plastic als papieren verpakkingen. We kijken vooruit en denken aan hoe we het de klant, voor nu en voor de toekomst, zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

De opdracht
Een 3D CAD parametrische oplossing voor het berekenen en tekenen van vormschouders met variatie in diameter, inloophoek, centrisch en/of a-centrisch voor de verschillende verpakkingsmaterialen.

Aanleiding voor de opdracht
‌In iedere VFFS verpakkingsmachine wordt een vlakke baan folie op een schouder tot een foliebuis gevormd. Het onderdeel waar dit in plaats vindt heet “formaat set”, een machine kan meerder formaat set hebben om de verschillende zakbreedtes /zakvormen te kunnen verwerken. Een formaat set bestaat uit een houder (bok), een schouder en een stortpijp. Het schouder wordt bepaald door de breedte, vorm (bijv. pillow, doy of quattro) en materiaal (bijv. plastic of papier) van de verpakking. Van ieder formaat wordt het schouder ingekocht en komt kort voor het leveren binnen. De huidige leveranciers houden de techniek hierachter geheim en leveren daarom ook geen 3D model mee. JASA wil graag de techniek hierachter begrijpen en het echte model intekenen (nu wordt er een soort van dummy gebruikt). Einddoel is om vormschouders 3d geprint te kunnen maken.

Je doet dit natuurlijk niet voor niets, tijdens je stageperiode ontvang je een vergoeding van €400 per maand. Word jij enthousiast van deze opdracht? Neem dan contact op met Hendrik van den Berg door een e-mail te sturen naar hr@jasa.nl.

Studierichting(en)
WTB

Startdatum

September/ februari

Locatie

Alkmaar

Bedrijf

JASA Packaging
JASA Packaging Solutions produceert en levert verticale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie, met name voor aardappelen, groenten en fruit.

Contact

Hendrik van den Berg

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

JASA Packaging

Alkmaar
JASA Packaging Solutions produceert en levert verticale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen industrie, met name voor aardappelen, groenten en fruit.
Andere stages bij
JASA Packaging
Geen andere stages bij dit bedrijf.