Menu


Tyrique Weltevreden, HBO student Technische Informatica
Tyrique Weltevreden stuitte via TechValley op een vacature voor een stageproject bij RR Mechatronics. De 22-jarige HBO student Technische Informatica kreeg bij dit bedrijf de kans een data suite te schrijven om data uit medische bloedanalyse apparatuur op een gebruiksvriendelijke manier te kunnen vergelijken en presentabel te maken. 

‌Tyrique: “ Aanvankelijk leek datascience niet mijn ding, maar dat viel erg mee. Gebruikmakend van de Python programmeertaal heb ik 5 maanden gewerkt aan het bouwen van de webapplicatie. Die bleek uiteindelijk cruciaal om het gebruik van de bloedanalyse apparatuur wereldwijd gebruiksvriendelijk en leesbaar te maken. Bij de start waren alle medewerkers behulpzaam, maar door COVID-19 kreeg het begrip meeloopstage een andere invulling. Het meeste contact was telefonisch met Jan de Zoeten. Ik heb geleerd een zeer technische webapplicatie te schrijven, iets wat ik op school nooit geleerd zou hebben. Door de stage is ook mijn interesse gewekt voor de zorg, waardoor ik nu een minor zorgtechnologie ben gaan doen”, vertelt Tyrique.

Tyrique heeft als tip voor studenten: “Stuur vooral veel sollicitaties en accepteer dat het afwijzingspercentage hoog is. Kijk vooral ook eens naar het aanbod op de site van TechValley en verdiep je vooraf goed in de aangeboden opdrachten.”

‌➡️ Ook stage lopen bij een TechValley bedrijf? Check snel onze stagepagina!
Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl