Menu
📣 Stagiair aan het woord: Peter Mulder, 4e jaars student Technische Informatica
Nog een paar maanden en dan mag Peter uit Den Helder aan de slag bij HGG voor zijn afstudeerstage! Peter is vierdejaars student Technische Informatica bij Inholland en heeft via TechValley zijn stageplek gevonden.

Peter: "Tijdens een webinar van TechValley mocht ik een presentatie geven over computer vision. De presentatie ging over ‘smart farming peren’ waar we met de hele klas aan gewerkt hebben als onderdeel van onze minor. Daarna werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan de daaropvolgende presentaties. Dat was heel interessant omdat het goed inzicht gaf in de activiteiten van de bedrijven en de bedrijfscultuur.”

Tijdens zo'n webinar maakte hij kennis met het bedrijf HGG. “Wat me opviel tijdens de presentatie was de aanpak van het project dat gepresenteerd werd. Ik vond die manier van werken erg bij mij aansluiten. Ook past het bedrijf exact bij mijn interesses waardoor de match erg goed is. Ik heb via TechValley de contactgegevens gekregen van de juiste persoon bij HGG. Dezelfde week ben ik nog langs geweest om te praten over stage lopen bij het bedrijf, en de week daarop heb ik mijn stage opdracht ontvangen. Dus zo snel kan het gaan!”

Peter gaat straks werken aan een systeem dat de kwaliteit van de producten die uit de machines van HGG komen valideert. “Ik hoop dat ik ook na mijn stage in de regio kan blijven werken, ik wil het liefst in de Kop van Noord-Holland blijven.”

‌Meer stage opdrachten zien?  Ga naar onze stagepagina!
Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl