Menu

Stage: Indeling assemblage/magazijn (4e jaars)
Studierichting 
‌TBK

Het bedrijf 
‌JASA Packaging Solutions BV. produceert en levert verticale en horizontale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie / voedselverwerkers (m.n. aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis, tapas, snacks) en richt zich op het ontwerp van verpakkingen van papier en het ontwerp van met minder verpakkingsmateriaal.
Nederland loopt voorop in (het verpakken van) gesneden groenten en de groeipotentie in het buitenland is enorm groot. In 2019 is heeft JASA zich gevestigd in de VS en in de zomermaanden 2020 werd de vestiging in Duitsland opgestart.

De opdracht
‌Uitwerken van 1 of meer opties om de bestaande assemblage ruimte en het magazijn zodanig in te richten dat de output met ca 50%, 75% of 100% verhoogd kan worden, uiteraard rekening houdend met veiligheid, ergonomie, efficiency, foutkans, etc.

Korte beschrijving van de aanleiding voor de opdracht
‌De afdeling Assemblage van Jasa groeit uit zijn jasje. Er moeten steeds meer machines gebouwd worden, en ook meer types machines. Als we zo door gaan bereiken we binnen 1-2 jaar onze limiet. Dan moeten we of verhuizen, …… of we moeten een slimmer manier bedenken om de bestaande ruimte te benutten.

Contactgegevens 
‌Jolanda Boerman-Geels (HR)
‌Tel: 072 561 27 00
‌E-mail: j.boermangeels@jasa.nl

Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl