Menu

Stage: Root-cause analyse te late leveringen (2e jaars)
Studierichting 
‌TBK

Het bedrijf 
‌JASA Packaging Solutions BV. produceert en levert verticale en horizontale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie / voedselverwerkers (m.n. aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis, tapas, snacks) en richt zich op het ontwerp van verpakkingen van papier en het ontwerp van met minder verpakkingsmateriaal.
Nederland loopt voorop in (het verpakken van) gesneden groenten en de groeipotentie in het buitenland is enorm groot. In 2019 is heeft JASA zich gevestigd in de VS en in de zomermaanden 2020 werd de vestiging in Duitsland opgestart.

De opdracht
‌Het doen van aanbevelingen om de processen van Jasa te verbeteren met als doel een hogere leverbetrouwbaarheid te realiseren, met als onderbouwing een grondige analyse van de leveringen van het afgelopen jaar.

Korte beschrijving van de aanleiding voor de opdracht 
De afdeling werkvoorbereiding van Jasa heeft de regie op het operationele proces. Vanuit die verantwoordelijkheid wordt het aangesproken op te late leveringen aan de klant.
Maar om wat aan die te late leveringen te doen moet je wel weten wat de precieze oorzaak is, opdat er adequaat en doelgericht actie kan worden ondernomen. En die oorzaken kunnen divers en complex zijn.

Contactgegevens 
‌Jolanda Boerman-Geels (HR)
‌Tel: 072 561 27 00
‌E-mail: j.boermangeels@jasa.nl

Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl