Menu

Stage: Partner leverancier mngt (3-4 jaars)
Studierichting 
‌TBK

Het bedrijf 
‌JASA Packaging Solutions BV. produceert en levert verticale en horizontale verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie / voedselverwerkers (m.n. aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis, tapas, snacks) en richt zich op het ontwerp van verpakkingen van papier en het ontwerp van met minder verpakkingsmateriaal.
Nederland loopt voorop in (het verpakken van) gesneden groenten en de groeipotentie in het buitenland is enorm groot. In 2019 is heeft JASA zich gevestigd in de VS en in de zomermaanden 2020 werd de vestiging in Duitsland opgestart.

De opdracht
‌In het kader van de opdracht wordt onder Partnerleverancier verstaan; leveranciers die cruciale apparatuur leveren ter completering van verpakkingslijnen (in de voedingsindustrie), waarvan Jasa de hoofdaannemer is.

‘Op welke manier kunnen de relaties met strategische partnerleveranciers behouden worden, maar kan Jasa tegelijkertijd een eigen versterkte positie creëren?’

Korte beschrijving van de aanleiding voor de opdracht 
‌Wanneer een keuze gemaakt wordt voor een partnerleverancier, wordt een relatie van mogelijk tientallen jaren aangegaan. Dit kan veel voordelen met zich meebrengen, maar er zitten ook zo zijn haken en ogen aan. Als JASA zal je locked-in te komen zitten met deze leverancier en de (onder) prestaties van de partner stralen af op Jasa. Als hoofdaannemer wil Jasa invloed hebben op deze Partners. Het is dus van belang dat de eigen positie binnen deze relatie de overhand heeft in de samenwerking. Jasa wil weten op welke wijze een dergelijke strategische relatie beïnvloed kan worden en welke elementen daaruit door Jasa toegepast zouden moeten worden om een zo sterk mogelijke positie in de relatie te bewerkstelligen.

Contactgegevens 
‌Jolanda Boerman-Geels (HR)
‌Tel: 072 561 27 00
‌E-mail: j.boermangeels@jasa.nl

Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl