Menu
Biesheuvel Knoflook - stage
Bedrijfsgegevens
‌‌Biesheuvel Knoflook
‌Westerterpweg 35, Slootdorp

Het bedrijf
‌De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp. Sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook. Het bedrijf teelt momenteel 35 hectare knoflook en is goed voor een gemiddelde productie van 500 ton per jaar.

Zowel in binnen- als buitenland is de knoflook van Biesheuvel razend populair. Het grootste deel van de knoflook gaat dan ook naar het buitenland, voornamelijk naar Duitsland, maar ook naar Polen, Tsjechië, Rusland, Scandinavië en België.

Inmiddels heeft Biesheuvel de stap gezet naar circulair ondernemen, want dat heeft de toekomst. Biesheuvel wil zo een steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Bij Biesheuvel kom je in een klein, betrokken team terecht waar je als volwaardig teamlid wordt gezien. Je hebt de mogelijkheid om alle kanten van het bedrijf, de branche en het vak te leren kennen, waardoor je je tijdens je stageperiode enorm kunt ontwikkelen.

De opdracht
‌We zoeken een stagiair voor het ontwerpen van een vision systeem voor het oppakken en wegzetten van knoflook met behulp van een robot. Het door jou ontworpen systeem wordt in de robot geïmplementeerd.

De knoflook wordt op een lopende band gestort en zo aangevoerd. Op dat moment is de knoflook nog ongeschoond en niet ontdaan van steel en wortelpruik. Met behulp van jouw systeem scant de robot de knoflook om het vervolgens op te kunnen pakken.

Je gaat het systeem:
➤ Onderzoeken
➤ Ontwerpen
➤ Analyseren
➤ Testen
➤ Implementeren

Je ziet jouw eindresultaat dus in de praktijk!

En verder:
➤ Het gaat om een voltijd stage
➤ De stagevergoeding bedraagt € 400 per maand
➤ Aan het eind ontvangen we het verslag dat je over je afstudeeropdracht schrijft

Let op: Of de opdracht doorgaat is onder voorbehoud van coronamaatregelen die (mogelijk) effect hebben op de stage-/afstudeeropdracht en stageplaats. In dat geval zullen we samen naar een passende oplossing zoeken.

Wie ben jij?
‌Je bent leergierig, enthousiast en niet bang om eigen ideeën in te brengen. Van robotisering gaat jouw hart sneller kloppen.

En verder:

➤ Ben je communicatief vaardig
➤ Expertise in ontwerp, bouw en ondersteuning.
➤ Je werkt accuraat en met een scherp oog voor detail
➤ Samenwerken vind je leuk, maar je kunt ook zelfstandig werken
➤ Affiniteit met onze branche is een pré

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met ons. We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv. Ook kun je ons bereiken als je vragen hebt.

‌‌Contactpersoon
‌AAC Biesheuvel
‌06-53196796
‌arjan@biesheuvelknoflook.nl
Walter van Geel
Programmamanager‌
Edith Helsdingen
Projectondersteuner
José Laan
Projectleider
Sandra Verweij
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
‌Bergerweg 200
‌1817 MN Alkmaar‌
072 519 57 74
info@nhn.nl