Toepasbaarheid van ultrasoon lassen van composieten

Aeson biedt oplossingen voor de (semi-) automatische kunststofverwerkende industrie (niet lijmen maar lassen), voor het verbinden van kunststoffen in serieproductie zonder gebruik te maken van toevoegingen. Aeson doet continue onderzoek en maakt op basis daarvan speciaal gereedschap en lasmachines.

Omschrijving van de opdracht 

De afgelopen jaren heeft Aeson veel onderzoek gedaan (o.a. met TU Delft) op het gebied van lassen met composiet materiaal. De technologie is zo ver ontwikkelend dat deze nu naar de markt kan worden gebracht. Je gaat onderzoek doen naar de toepasbaarheid van ultrasoon lassen van composieten. Voor welke markten en sectoren is deze technologie geschikt? Hoe groot is de markt in Nederland? Welke prijszetting is haalbaar? Op welke wijze moet deze technologie/dienstverlening worden verkocht?

De geschiktheid voor toepassingen kan worden onderzocht op locatie bij Aeson. Je kunt opzoek naar toepassingen bij gebruikers van composieten en bij Aeson met materialen van die gebruikers testen of het ook daadwerkelijk functioneert.

Is je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar Rudolf Dasbach, zijn gegevens vind je hiernaast. Voor vragen kun je altijd even bellen of mailen.

Studierichting(en)
TBK, WTB

Startdatum

September/ februari

Bedrijf

Aeson
Kenniscentrum voor het verbinden van kunststof

Contact

Rudolf Dasbach

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Aeson

Huizen
Kenniscentrum voor het verbinden van kunststof
Andere stages bij
Aeson
Geen andere stages bij dit bedrijf.