Slitten van rollen materiaal

De Mercuur Metal Spinning & Pressing is specialist in het forceren, persen, 3D lasersnijden en CNC automatendraaien van metaal. Middels dit proces wordt plaatstaal spaanloos en koud vervormd tot 3D vormen. De Mercuur is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde onderneming. Als eerste forceerbedrijf heeft De Mercuur het forceerproces middels multi-tasking robots geheel gerobotiseerd.

Omschrijving van de opdracht 

Slitten is het op breedte en lengte snijden van aluminium (of een ander materiaal) tijdens het afrollen van de moederrol. Tijdens dit mechanische scheidingsproces worden rollen materiaal op de gewenste breedte en lengte gesneden voor later gebruik. Jouw opdracht is om uit te zoeken hoe het geslitte materiaal (vierkante plaatjes aluminium) onbemand verplaatst kan worden van de tafel naar een pallet door een robot of cobot.

Is je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatiebrief naar Arjan Klomp, zijn gegevens vind je hiernaast. Voor vragen kun je altijd even bellen of mailen.

Studierichting(en)
WTB, TI

Startdatum

September/ februari

Bedrijf

De Mercuur Metal Spinning & Pressing

Contact

Arjan Klomp

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

De Mercuur Metal Spinning & Pressing

Amsterdam
Andere stages bij
De Mercuur Metal Spinning & Pressing
Geen andere stages bij dit bedrijf.