Diverse stageopdrachten

Seed Processing Holland – opgericht in 1967 – verkoopt, ontwikkelt en produceert apparatuur voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie. We dragen bij aan het succes van zaadverwerkende bedrijven door het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van efficiënte en innovatieve oplossingen. Bij Seed Processing Holland kom je terecht in een team van ruim 75 enthousiaste en betrokken medewerkers. Je bent een volwaardig lid van ons team en kunt alle ontwikkelingen van dichtbij meemaken.

De opdracht

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame voedselproductie bij een innovatieve machinebouwer in Seed Valley; het hart van de zaadindustrie? Wil jij het verschil maken en ben je gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben regelmatig diverse stageopdrachten, bijvoorbeeld bij Engineering of Marketing, voor een periode van minimaal 5 maanden. We willen graag met jou in gesprek welke opdracht het beste bij jou past.

En verder:

➤ Het gaat om een voltijd stage van minimaal 5 maanden
➤ De stagevergoeding bedraagt €350 per maand
➤ Aan het eind ontvangen we het verslag dat je voor je opleiding over je afstudeeropdracht schrijft

Wie ben jij?

Je bent een student die communicatief vaardig is en graag in een team werkt. Je ontwikkelt je graag verder binnen een innovatieve machinebouwer.

En verder:
➤ Heb je een positieve instelling
➤ Samenwerken vind je leuk, maar je kunt ook zelfstandig werken
➤ Ben je gedreven om het beste in jezelf naar boven te halen
➤ Ben je communicatief vaardig
➤ Interesse in onze sector is een pré

Is je interesse gewekt? Mail je motivatie en cv naar Martine Commandeur of solliciteer direct via de button. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd even bellen.

Studierichting(en)
WTB

Startdatum

September/ februari

Bedrijf

Seed Processing Holland

Contact

Martine Commandeur

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Seed Processing Holland

Enkhuizen
Andere stages bij
Seed Processing Holland
Geen andere stages bij dit bedrijf.