RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie) en operationeel plan opstellen

Tetrix Techniekopleidingen BV

Adres Cypressehout 99 zaandam / Tempelhofstraat 80 Amsterdam

Contactpersoon

Dave Aris
06-24474188
d.aris@tetrixtechniek.nl

Korte omschrijving van de bedrijfsactiviteiten

Tetrix is een opleidingsbedrijf met 4 werkplaatsen in Noord Holland. In deze werkplaatsen leiden wij MBO-studenten en cursisten op voor de vakrichtingen; lassen, constructie, verspanen, service en onderhoud en mechatronica. Wij streven ernaar om met ons (digitale-) lespakket en moderne machinepark invulling te geven aan de vraag van onze klanten. Onze klanten zijn MKB bedrijven (erkende leerbedrijven) die studenten een leer/werkplek aanbieden. Anders dan bij een ROC heerst er bij ons een bedrijfscultuur, hierdoor zie je in onze werkplaatsen ook professionele apparatuur die onze klanten ook gebruiken.

Korte omschrijving van de opdracht / probleemomschrijving

Het betreft een afwisselende opdracht welke in feite bestaat uit twee delen:
A. Voor onze nieuwe locaties in Zaandam en Amsterdam moet er een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie) opgesteld worden. Incl. een gedegen onderhoudsplan van onze machines en een BHV plan.
B. Bij Tetrix hebben we afgelopen maanden een strategisch plan voor de komende 3 jaar vormgegeven. Voor de beide vestigingen dient dit strategisch plan vertaald te worden naar een vestiging gerelateerd operationeel plan. Jouw rol is het (mede) vormgeven van dit operationele plan en waar mogelijk heb je ook een actieve rol in de uitvoer.

Korte beschrijving van de aanleiding voor de opdracht

Tetrix is het afgelopen jaar verhuisd naar twee nieuwe locaties. Binnen deze locaties willen wij op een veilige manier werken en voldoen aan de regelgeving die bij onze werkplaatsen hoort.

Daarbij omvat het strategisch plan doelstellingen die de instroom van studenten en cursisten naar deze nieuwe locaties bevorderen.
Met de nieuwe werkplaatsen en het strategisch plan willen wij de volgende stap zetten om Tetrix als “De techniekopleider van Noord-Holland“ op de kaart te zetten.

Stagevergoeding: €450,- per maand

Studierichting(en)
TBK

Bedrijf

Tetrix

Contact

Richard Baauw

Op de hoogte blijven van het actuele stage-aanbod?

Tetrix

ZAANDAM
Andere stages bij
Tetrix
Geen andere stages bij dit bedrijf.