Biesheuvel Knoflook

De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp

Sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook. Het bedrijf teelt momenteel 35 hectare knoflook en is goed voor een gemiddelde productie van 500 ton per jaar. Zowel in binnen- als buitenland is de knoflook van Biesheuvel razend populair. Het grootste deel van de knoflook gaat dan ook naar het buitenland, voornamelijk naar Duitsland, maar ook naar Polen, Tsjechië, Rusland, Scandinavië en België.

Inmiddels heeft Biesheuvel de stap gezet naar circulair ondernemen, want dat heeft de toekomst. Biesheuvel wil zo een steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Bij Biesheuvel kom je in een klein, betrokken team terecht waar je als volwaardig teamlid wordt gezien. Je hebt de mogelijkheid om alle kanten van het bedrijf, de branche en het vak te leren kennen, waardoor je je tijdens je stageperiode enorm kunt ontwikkelen.

Bedrijf

Biesheuvel Knoflook

Adres

‌Westerterpweg 35
1774 NL
Slootdorp
Biesheuvel Knoflook in het kort
Sinds 1986 de allerlekkerste knoflook van Nederland

Andere bedrijven

Blue Heart Energy

Blue Heart Energy is een deep tech-bedrijf dat een nieuwe duurzame technologie heeft ontwikkeld om de prestaties van warmtepompen radicaal te verbeteren, waardoor deze kunnen

Lees verder >

Salco

Salco ontwikkelt, produceert en monteert industriële koel en vriesdeuren. Dit doen ze voor een wereldwijde afzetmarkt. Salco is een echt familiebedrijf. Met ruim 100 Salco

Lees verder >